Week van Zorg & Welzijn

Tijdens de Week van Zorg & Welzijn van 11-16 maart 2019 vinden er diverse activiteiten bij Pantein plaats. Kom je ook een kijkje nemen?

Hieronder vind je een samenvatting van alle activiteiten, die bestemd zijn voor werkzoekenden en/of mensen met een zorgvraag. Klik hier voor gedetailleerde informatie over iedere activiteit.

 

Speeddate Thuiszorg Pantein
Mensen die interesse hebben in een baan in de thuiszorg, kunnen speeddaten met medewerkers van Thuiszorg Pantein. Zij vertellen graag meer over hun werk en de wijk waar zij werken. Daarnaast is er natuurlijk ook volop gelegenheid om vragen te stellen. Kijk op het activiteitenoverzicht Week van Zorg & Welzijn 2019 voor meer informatie en wijze van aanmelding. 

 

Speeddate en ervaar om te leven met ouderdomsklachten - Symfonie in Boxmeer
Op woensdag 13 maart van 13.30 - 17.00 uur kunnen geïnteresseerden speeddaten met een zorgmedewerker over werken en/of leren in de zorg. Daarnaast kunt u ervaren hoe het is om te leven met ouderdomsklachten. 
Kijk op het activiteitenoverzicht Week van Zorg & Welzijn 2019 voor meer informatie. 

 

Meet en Greet met zorgmedewerkers in Mill  – Aldenhorst/Meihorst en Buitenhorst Mill
Op zaterdag 16 maart kunnen geïnteresseerden speeddaten met een zorgmedewerker over werken en/of leren in de zorg. Ook vinden er rondleidingen plaats voor mensen die interesse hebben in een baan in de zorg. 
Kijk op het activiteitenoverzicht Week van Zorg & Welzijn 2019 voor meer informatie.

 

Positieve Gezondheidsmarkt – Norbertushof in Gennep
Op zaterdag 16 maart vindt er een Positieve Gezondheidsmarkt plaats in zorgcentrum Norbertushof in Gennep. Bezoekers krijgen antwoord op de vraag wat is Positieve Gezondheid. Ook kunnen ze aan de hand van een zelftest zien hoe positief hun gezondheid is en zich laten informeren door medewerkers van zorg- en welzijnsorganisaties die actief zijn in Gennep.
Kijk op het activiteitenoverzicht Week van Zorg & Welzijn 2019 voor meer informatie.

 

Speeddaten met zorgmedewerkers in Sint Anthonis
Tijdens de week van Zorg en Welzijn organiseert Zorgcentrum Op t Hoogveld een Speeddate met zorgmedewerkers. Op vrijdag 15 maart van 13.00 tot 16.00 uur is iedereen die meer wil weten over werken en/of leren in de zorg van harte welkom. Medewerkers van zorgcentrum Op t Hoogveld vertellen over hun werk, beantwoorden vragen en geven rondleidingen. Aanmelden via g.janszen@pantein.nl of via an.vandijk@pantein.nl
Zorgcentrum Op t Hoogveld is gevestigd aan de Paulusstraat 1 Sint Anthonis. 


Onze vacatures kun je vinden op het vacatureoverzicht