Shirley, "Ik blijf groeien"

Shirley Koppes 27 jaar


Ik blijf groeien

“Mijn eerste baan was in de meervoudig gehandicaptenzorg. En leuke baan waar ik met veel plezier heb gewerkt. Op een gegeven moment kon de opleiding Verzorgende IG doen en aansluitend Verpleegkunde. Voor meer leermogelijk-heden ben ik overgestapt naar de ouderenzorg bij Pantein, eerst in de Thuiszorg en daarna op een PG afdeling.

 

Zorg op maat
Daar werk ik nog steeds. Ik vind het belangrijk om zorg op maat te bieden. Dat doe ik door me goed te verdiepen in de behoeften van de bewoners en daar de zorg op af te stemmen. Een mooi deel mijn werk vind ik de zorg in de laatste levensfase. Het is fijn als je er bent voor de bewoner, diens familie, maar ook voor de andere bewoners en hen goed hierin kunt begeleiden.

 

Blijven ontwikkelen
In ons vak blijf je leren, bijvoorbeeld over nieuwe innovaties en hun toepassing in de praktijk. Ik heb een tijdje terug een dag stage op de afdeling Chirurgie in het Maasziekenhuis gelopen. Wie weet ga ik die kant nog eens op! Dat is het fijne bij Pantein, je kunt hier in de wijkzorg, in een van de zorgcentra én het ziekenhuis werken.”

 

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je je aan het oriënteren op een opleiding in de zorg? Maak dan kennis met (een van) onze collega’s. Zij vertellen je graag over hun werk, waarom zij kiezen voor de zorg, wat de opleidingsmogelijkheden zijn en hoe het is om bij Pantein te werken.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.