Opleiden & Ontwikkelen

Bij Pantein krijg je alle ruimte om door te groeien en jezelf te ontwikkelen. Je kunt kiezen uit verschillende opleidings- en maatwerktrajecten om jouw talenten en competenties verder uit te bouwen en zo door te stromen naar een andere functie binnen Pantein. Je kunt zelfs doorstromen van de thuiszorg naar het ziekenhuis. Of juist andersom. Want Pantein is meer dan het ziekenhuis, onze zorgcentra, thuiszorg en services aan huis.

Niet zomaar scholing
Bij Pantein doen we het samen. Met jou. Met onze coaches. En met onderwijsinstellingen in de regio. We zijn voortdurend in gesprek om het onderwijs optimaal aan te laten sluiten op de praktijk, de veranderende en complexere zorgvraag van patiënten en cliënten én jouw persoonlijke ambities en competenties. Een individueel maatwerktraject behoort tot de mogelijkheden. Met elkaar ontwikkelen we passende scholingstrajecten op verschillende deskundigheidsniveaus.

Doorgroeien met e-learning
We vinden het belangrijk dat het kennisniveau van onze medewerkers op peil blijft. Daarom krijgt iedere medewerker toegang tot onze kennisportal. Een online leermanagementsysteem waarmee je door middel van e-learning je theoretische kennis kunt vergroten en je kennis kunt toetsen. Zo blijf je altijd aantoonbaar bekwaam.

Geen ervaring in de zorg, maar wel interesse?
Sinds enkele jaren kun je bij Pantein ook zonder achtergrond in de zorg van carrière switchen en een opleiding in de zorg volgen. Heb je geen ervaring in de zorg, maar ben je wel geïnteresseerd in het werken bij Pantein? Neem dan contact met ons op.