Hetty en Rosita

 

Hetty en Rosita zijn Verzorgende IG en werken in de ouderenzorg. Om precies te zijn, ze zijn directe collega’s in zorgcentrum Norbertushof in Gennep. “We proberen het hier echt een nieuw thuis te maken in alles wat we doen. In de zorg, bij het eten en voor de dagbesteding kijken we wat de bewoners graag willen en belangrijk vinden”, vertelt Hetty.

 

Hetty werkt al bijna 40 jaar in de zorg. Drie jaar geleden heeft ze nog een diploma behaald. Dit alles om de vakkennis en handelingsbekwaamheid op orde te houden. Wat Hetty het mooiste vind aan het werk: “Achter elke deur begint een nieuw verhaal. Geen dag is hetzelfde”

 

“Ik word zo blij van dit werk”, aldus haar collega Rosita. “Ik houd ervan voor mensen te zorgen, grapjes te maken en andere een goede dag te bezorgen”. Rosita gaat altijd met goede zin naar het werk en krijgt veel waardering van bewoners en hun familie.
“Wat ik doe, doet er toe!”

 

Interesse?

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of ben je je aan het oriënteren op een opleiding in de zorg? Maak dan kennis met (een van) onze collega’s. Zij vertellen je graag over hun werk, waarom zij kiezen voor de zorg, wat de opleidingsmogelijkheden zijn en hoe het is om bij Pantein te werken.

Geïnteresseerd in werken bij Pantein? Neem dan contact op via 06-131 952 65. Wij zijn op werkdagen bereikbaar van 9.00 tot 16.30 uur. Of kijk bij onze vacatures.