“In goed overleg kan er steeds meer thuis”

 

Lisa is 24 jaar en werkt 1,5 jaar bij Pantein. Ze is wijkverpleegkundige bij het verpleegtechnische team en heeft bewust voor Pantein gekozen. Pantein heeft twee verpleegtechnische teams. Die maken het mogelijk dat behandelingen die voorheen in het ziekenhuis worden gedaan, steeds vaker thuis gebeuren. Bijvoorbeeld chemotherapie, pijnbestrijding of het zorgen voor de infusen. Het verpleegtechnische team is 24 per dag inzetbaar en houdt de cliënt goed in de gaten. ‘Als het nodig is schakel ik met het wijkteam voor bijvoorbeeld persoonlijke verzorging of wondzorg’, aldus Lisa. 


De meerwaarde van thuis
“Het mooie van mijn vak is dat er steeds meer verpleegtechnische zorg thuis mogelijk is. Voor veel mensen, zeker als je op leeftijd bent, is dat heel fijn en geruststellend." 


Niet zomaar collega’s
‘’Als verpleegtechnisch team brengen we de zorg dichter bij huis. Samen met de collega’s van het ziekenhuis, de thuiszorg en de zorgcentra krijgen we meer voor elkaar. Ik vind het fijn dat er binnen Pantein veel expertise beschikbaar is en je makkelijk dingen met elkaar kunt overleggen. Ik houd van de informele sfeer en bereidheid elkaar te helpen, ieders kwaliteiten worden zo goed benut."

 

Interesse?
Ook geïnteresseerd in Werken bij Pantein? Neem dan contact op of kijk bij onze vacatures.